سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مدیرکل روابط عمومی مرکز امور زنان و خانواده:

اطلاع ‌رسانی به موقع موجب تنش زدایی از جامعه می‌شود

مدیر روابط عمومی مرکز امور زنان و خانواده، از آگاه سازی، اعتمادسازی و جلب مشارکت مردمی به عنوان اصلی‌ترین وظایف روابط عمومی یاد کرد و افزود: هرگاه روابط عمومی بر اساس نقشه راه و چشم‌انداز از پیش تعیین شده دستگاه‌ها حرکت کند، می‌تواند از موضع مطالبه گری وارد حوزه پاسخگویی شود و بدین ترتیب در پیشبرد اهداف توسعه کلان کشور، نقش موثر داشته باشد

مدیرکل روابط عمومی مرکز امور زنان و خانواده، با تاکید بر اهمیت ارتقای جایگاه روابط عمومی در عصر ارتباطات و اطلاعات، خاطرنشان کرد: حرکت به سمت و سوی استفاده از فناوری های نوین و بهره جویی از روابط عمومی الکترونیک در شرایط کنونی ضروری می نماید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، مریم ارشدی در گفتگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه روابط عمومی مجموعه‌ای از فن و هنر ارتباطات و اطلاعات است، ارائه اطلاعات واقعی به مخاطبان را از مهمترین وظایف روابط عمومی‌ها برشمرد و با اشاره به پیشرفت و توسعه این حوزه در سال‌های اخیر، تاکید کرد: این هنر نوپا، در حال رشد و نمو است و به همین دلیل نباید دستخوش تغییرات سلیقه ای شود.
وی با تاکید بر اهمیت و ضرورت توسعه اجتماعی ایران، خاطرنشان کرد: کشور نیازمند همبستگی، اخلاق عمومی، اعتماد اجتماعی و ارتباطات علمی است و اگر روابط عمومی‌ها در این راه گام برندارند، خطر بروز آسیب‌ها و نابسامانی‌های اجتماعی وجود خواهد داشت.
ارشدی با بیان اینکه در عصر کنونی، روابط عمومی‌ها، سازمان‌های 24 در 7 نامیده می‌شوند که به معنی 24 ساعت کار در هفته است، تشریح کرد: این اصطلاح، به معنی الزام به حضور فیزیکی در محل کار نیست، بلکه این مفهوم با توجه به ارائه دیجیتالی خدمات روابط عمومی و ضرورت اطلاع رسانی به موقع، اطلاق می شود.
مدیر روابط عمومی مرکز امور زنان و خانواده، از آگاه سازی، اعتمادسازی و جلب مشارکت مردمی به عنوان اصلی‌ترین وظایف روابط عمومی یاد کرد و افزود: هرگاه روابط عمومی بر اساس نقشه راه و چشم‌انداز از پیش تعیین شده دستگاه‌ها حرکت کند، می‌تواند از موضع مطالبه گری وارد حوزه پاسخگویی شود و بدین ترتیب در پیشبرد اهداف توسعه کلان کشور، نقش موثر داشته باشد.
وی با بیان این که روابط عمومی، منحصرا اقدام به ایجاد تفاهم روابط نمی کند، گفت: وظیفه روابط عمومی این است که ضمن بررسی چگونگی تفاهم روابط موجود، نسبت به گسترش و سپس تنظیم و بهسازی رابطه اقدام کند.
به گفته ارشدی، در روابط عمومی کارآمد، تفسیر نگاه حاکم بر سازمان بسیار مهم است و اطلاع یابی حتی بر اطلاع‌رسانی ارجحیت دارد.
وی با اشاره به اینکه روابط عمومی، نگاه حساس و پویای هر سازمان است، تاکید کرد: مهمترین رسالت روابط عمومی، انجام وظیفه بر پایه آیه «بلغ ما انزل الیک من ربک» است.
مدیرکل روابط عمومی مرکز امور زنان و خانواده در ادامه، با تاکید بر اینکه روابط عمومی آینه تمام نمای یک دستگاه و برقرار کننده ارتباطی دو سویه بین افکار عمومی و مسوولان است، این حرفه را شریان حیاتی ارتباطات دانست و تشریح کرد: مدیر روابط عمومی یک نهاد، نباید منتظر بخشنامه و دستور و ابلاغ ریاست باشد، بلکه همواره باید از ابتکار و خلاقیت در روابط عمومی برخوردار باشد و کارگزاران آن نیز از افراد صاحب سبک و ابتکار باشند.
ارشدی ضمن تاکید بر ضرورت بازتعریف وظایف روابط عمومی در عصر حاضر، استفاده از بانک‌های اطلاعاتی در واحد روابط عمومی، ایجاد کمیته های تخصصی روابط عمومی در هر شهرستان و پیش بردن روابط عمومی به سوی روابط عمومی الکترونیک را نقاط عطفی در جهت نگاه نو به روابط عمومی ارزیابی کرد.
وی با تاکید بر اهمیت حساس سازی و تنویر افکار عمومی نسبت به تصمیمات و سیاست‌های دستگاه های مختلف، به نقش اطلاع رسانی به موقع مسوولان در تنش‌زادیی از جامعه تاکید کرد.
ارشدی با اشاره به ضعف در اطلاع رسانی دقیق و به هنگام در مورد طرح هدفمند کردن یارانه ها، عنوان کرد:‌ به نظر می رسد اگر روابط عمومی‌ها متولیان اصلی اطلاع رسانی در این راستا می بودند، مردم دچار سردرگمی های پیش آمده نمی شدند و این طرح مهم دولت، بازتاب بهتری در جامعه پیدا می کرد.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: مسوولان و مدیران ارشد دستگاه‌ها، نسبت به اهمیت و جایگاه روابط عمومی آگاه‌تر شوند و مقوله اطلاع‌رسانی را بیش از گذشته جدی بگیرند.




تاریخ : شنبه 91/1/26 | 7:31 صبح | نویسنده : مریم ارشدی | نظر

  • راه بلاگ | تک تاز بلاگ | قیمت دلار