مدیر روابط عمومی مرکز امور زنان و خانواده از برگزاری 998 برنامه مرتبط با حوزه زنان و خانواده همزمان با دهه کرامت در سراسر کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری شبستان، مریم ارشدی، مدیر روابط عمومی مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در نشست خبری اعضای ستاد ساماندهی جشنهای رضوی با اشاره به ویژهبرنامههای این مرکز در دهه کرامت گفت: در راستای شناخت عمیق جامعه به ویژه دختران جوان به سیره عملی و علمی بزرگان عرصههای دینی و به ویژه حضرت معصومه (س) و حضرت امام رضا (ع) مرکز امور زنان و خانواده چهار برنامه ملی را به صورت مستقیم در سطح کشور حمایت و ساماندهی کرده است.
وی اظهار کرد: نشست پرسش و پاسخ در راستای رفع شبهات دختران جوان در سراسر کشور یکی از برنامه های مرکز امور زنان در ایام دهه کرامت است که نخستین برنامه آن به صورت نمادین امروز، یکشنبه، 18 مهر در برنامه سیمای خانواده با موضوع "تأثیر محبت اهل بیت (ع) در زندگی" پخش میشود.
ارشدی با بیان اینکه جشن ملی دختران در سراسر کشور به صورت مردمی و در هفت استان کشور با حمایت مرکز برگزار میشود، اظهار کرد: این برنامهها در استانهای بوشهر، گیلان، آذربایجان غربی، چهارمحال بختیاری، خراسان رضوی، کرمان و خوزستان برگزار میشود.
مدیر روابط عمومی مرکز امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقات کتابخوانی از کتاب "فاطمه معصومه (س)، مهمان 17 روزه" برای کارکنان حوزه زنان و خانواده در کشور از اقدامات دیگر مرکز امور زنان در دهه کرامت است.
وی اذعان داشت: ما معتقدیم دیدار علمای بزرگوار دین و فقهای عالیمقام علاوه بر تقویت بعد معنوی و برکات ارزنده آن در زندگی فردی و اجتماعی میتواند مسئولان را در تعیین سیاستها و راهبردها به ویژه در برنامهریزیهای حوزه زنان و خانواده یاری کند در همین راستا در تدارک دیدارهایی با آیات عظام مصباح یزدی، نوری همدانی، حسینی بوشهری و وافی هستیم و امیدواریم از برکات معنوی آن بهرهمند شویم.
ارشدی با اشاره به برنامه استانها و دستگاههای مرتبط با حوزه زنان و خانواده در ایام دهه کرامت تصریح کرد: بر اساس گزارشات رسیده از استانها و وزارتخانهها 998 برنامه برای اجرا در دهه کرامت برنامه ریزی شده است که شامل همایشهای مختلف با عناوین متعدد چون "چرایی عفاف و حجاب"، "فاطمه معصومه، گوهر علم و عفاف"، برپایی جشن میلاد حضرت معصومه (س)"، "برگزاری مسابقات فرهنگی، هنری، ورزشی" و تجلیل از دختران فرهیخته و چاپ می باشد.
وی چاپ بروشور، نشریه، ویژهنامه، برگزاری اردوهای زیارتی سیاحتی، برپایی نمایشگاههای فرهنگی و علمی و تهیه بانک اطلاعات دختران موفق را از جمله ویژهبرنامههای این مرکز در استانها برشمرد.
مدیر روابط عمومی مرکز امور زنان و خانواده اضافه کرد: دیدار با خانواده شهدا و بازدید از مراکز فرهنگی و تربیتی، تهیه نرمافزارها و اقلام فرهنگی، جشنوارههای وبلاگنویسی و پیامهای کوتاه و بسیاری از برنامههای دیگر نیز در دهه کرامت برگزار میشود.
ارشدی به اقدامات مرکز امور زنان و خانواده در زمینه دختران اشاره کرد و افزود: ما در مرکز امور زنان با ایجاد دو واحد برای دختران جوان توجه خود را در راستای تحقق اهداف دولت مهرورز انجام داده ایم.
وی خاطرنشان کرد: مرکز امور زنان و خانواده با رویکرد استفاده همهجانبه از ظرفیتهای موجود در کشور موضوع را در قالب تشکیل کمیته دختران جوان و پس از آن برای نخستین بار در کشور با ایجاد مشاور جوان در مرکز دنبال کرد.
مدیر روابط عمومی مرکز امور زنان و خانواده همچنین ادامه داد: البته ما برنامهها و راهکارهای اجرایی برای گروه دختران دانشآموز، دانشجو و سایر دختران در زمینه اوقات فراغت، بهداشت جسمی و روانی در دست اقدام داریم که امیدواریم با هماهنگی و همکاری دستگاههای متولی امور فرهنگی به نتایج خوبی دست پیدا کنیم تا جامعه بتواند از توانمندی دختران متدین، بانشاط و باانگیزه در جامعه به درستی بهرهمند شود.
وی یادآور شد: در این زمینه حمایت از ایجاد و توسعه مراکز فرهنگی و ورزشی ویژه بانوان به ویژه برای دختران جوان از طریق ایجاد مراکز تفریحی، ورزشی و پارک از برنامه های این مرکز است.
ارشدی توسعه ورزش قهرمانی به ویژه برای دختران جوان و ایجاد شبکه دختران جوان با هدف حمایت و هدایت سودمند از آنها را از دیگر اقدامات مرکز امور زنان و خانواده عنوان کرد.
گفتنی است، نشست خبری اعضای ستاد ساماندهی جشنهای رضوی، یکشنبه، 18 مهر در سالن کنفرانس ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد برگزار شد.
.: Weblog Themes By Pichak :.