بسم الله الرحمن الرحیم
دوست وبلاگی من
سلام و احترام وافر
ارتباط قبلی و قلبی بنده با حضرتعالی از طریق فضای مجازی، فرصتی دست داد تا به نشانه همدلی با شما خودم را در کنارتان بدانم و حضورتان اعلام نمایم که نامزد چهارمین دوره شورای شهر تهران شده ام و امیدوارم پس از موفقیت در انتخابات شورای شهر تهران از توان تخصصی، مدیریتی ،اجرایی و... اقشار مختلف مردم در توسعه و پیشرفت
کلان شهر تهران استفاده کنم.
ضمنا بیشتر برنامه هایم فرهنگی ، اجتماعی وخانواده محور است که برخی شامل:
-
خانواده های تک والدی
-
تلاش در جهت آشتی میان علم، تولید و فروش با بهره مندی از امکانات شهری
-
تحقق هشت وظیفه محوری فرهنگی ، اجتماعی شورای شهر به نام ثامن الحجج
-
برنامه ریزی های شهری با رویکرد خانوادگی و تلاش در جهت ایجاد نشاط و امید
-
برنامه ریزی در جهت امنیت و سلامت خانواده ها
-
ساماندهی وضعیت کودکان کار، دختران فراری، فروشندگان مترو و....
-
اسکان موقت درمهاجرتهای مقطعی به تهران
آدرس سایت: www.maryamarshadi.ir
ارادتمند شما مریم ارشدیکد انتخاباتی 1524
نامزد چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار رئیس، هیأت رئیسه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اینکه مجلس در رأس امور و قوه مجریه نیز در وسط میدان کارهای سنگین اجرایی است، رعایت قانون و تعامل دو طرفه و انصاف را در همکاری دولت و مجلس ضروری برشمردند و با اشاره به انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری گفتند: همه باید تلاش کنند تا انتخابات پرشور و با حضور عمومی مردم برگزار شود زیرا اقتدار و استحکام نظام اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون بر مبنای حضور و پشتیبانی مردمی بوده است.
رهبر انقلاب اسلامی برگزاری پرشور انتخابات را زمینه ساز مصونیت، اقتدار، امنیت کشور و برطرف کننده تهدیدهای دشمنان خواندند و افزودند: نظام جمهوری اسلامی ایران، نظام ریشه دار است که ریشه آن مردم و پشتیبانی یکپارچه مردمی است.
حضرت آیت الله خامنه ای، پشتیبانی مردمی از نظام اسلامی را مایه عزت و برکت کشور و نظام و خود مردم دانستند و تأکید کردند: براساس این قاعده، انتخابات که مظهر حضور مردم است باید پرشور برگزار شود.
ایشان با اشاره به وجود قوانین خوب و معقول در همه مراحل انتخابات و نبود بن بست در هیچ مرحله ای، خاطرنشان کردند: تاکنون نیز همه مراحل براساس روال قانونی انجام شده است و داوطلبان انتخابات نیز در مصاحبه های خود بر تمکین از قانون تأکید کردند و این تمکین را هم بعد از اعلام بررسی صلاحیت ها انجام دادند که باید از همه آنها بویژه کسانی که احراز صلاحیت نشدند، تشکر و قدردانی کرد.
رهبر انقلاب اسلامی این رفتار را نشان دهنده ارجحیت و اهمیت قانون دانستند و افزودند: ممکن است ما از قانون هم ناراضی باشیم اما تمکین ما در مقابل قانون، موجب فصل الخطاب شدن قانون می شود.
آگاهی و هوشیاری و بصیرت مردم در تشخیص کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری نکته دیگری بود که حضرت آیت الله خامنه ای در موضوع انتخابات به آن اشاره کردند.
ایشان گفتند: با توجه به بالاتر بودن سطح آگاهی و بصیرت مردم ایران در مسائل سیاسی، از سطح متوسط جهانی و همچنین زمینه ای که برنامه های انتخاباتی صدا و سیما برای تشخیص مردم فراهم کرده است، امکان بالایی برای تشخیص و رسیدن به نتیجه از میان داوطلبان انتخابات وجود دارد.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: ممکن است نتیجه ای که فرد به آن می رسد، درست و یا غلط باشد که این اشکالی ندارد. مهم آن است که با آگاهی و بصیرت، براساس تشخیص خود عمل کنیم که قطعاً شامل اجر خداوند نیز خواهد شد.
حضرت آیت الله خامنه ای توصیه ای به داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری داشتند و گفتند: آقایان داوطلبی که در صدا و سیما برنامه دارند، وظایف سنگینی بر عهده دارند و باید مراقب باشند که خدایی نکرده برای جلب توجه مردم، هر حرف خلاف واقعی را بر دهان نیاورند.
ایشان تأکید کردند: سخنان کاندیداها باید واقعی، صمیمی، متکی بر اطلاعات درست و صادقانه باشد.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری باید فقط واقعیت را به مردم بگویند، هم واقعیت اوضاع کشور و هم واقعیت در مورد خودشان.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: اگر صادقانه عمل شود قطعاً خداوند کمک خواهد کرد و این کمک الهی نیز گاهی با دست یافتن به توفیق خدمت و مسئولیت است و گاهی هم با توفیق نیافتن برای خدمت در این مسئولیت است.
ایشان تأکید کردند: کاندیداها نباید برای جلب رأی مردم، به تخریب نامزدهای دیگر و همچنین تخریب واقعیات جامعه، اقدام کنند.
رهبر انقلاب اسلامی بار دیگر به موضوع انتساب نظر رهبری در انتخابات به برخی افراد اشاره کردند و گفتند: این حرفها همیشه بوده و واقعیت هم ندارد زیرا کسی نمی داند که رهبری به چه فردی رأی خواهد داد.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: رهبری نیز همانند بقیه مردم یک رأی بیشتر ندارد.
ایشان با اشاره به تبلیغات رسانه های بیگانه درخصوص رأی و نظر رهبری در انتخابات تأکید کردند: دشمنان براساس اهداف شناخته شده آنها، این تبلیغات را در دستور کار خود قرار داده اند اما نظام اسلامی بدون توجه به این تبلیغات، و بر اساس هدف، راه و تدابیر مشخص، کار خود را انجام خواهد داد.
رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود، فرصت نمایندگی مجلس شورای اسلامی را فرصتی مغتنم برای خدمت در نظام اسلامی و در عین حال مقطعی حساس و امتحان بزرگی در پیشگاه خداوند دانستند و افزودند: باید در این مقاطع حساس مراقب خود بود زیرا اگر فرد مسئول، بتواند از این پیچ خطرناک به سلامت عبور کند، آنگاه در نزد خداوند موفق و سربلند خواهد بود.
حضرت آیت الله خامنه ای حضور تخصص های متنوع در مجلس دهم را نشان دهنده ظرفیت بالای مجلس برای بررسی دقیق و کارشناسی طرح ها و لوایح دانستند و خاطرنشان کردند: از نظر مواضع سیاسی، مجلس در یکسال گذشته، موضع گیری های صحیح و بجایی داشته است.
ایشان رفتار و خلقیات نمایندگان در مجلس را بسیار مهم و تأثیرگذار در جامعه خواندند و افزودند: اگر در مجلس، عقل، فکر، طمأنینه، آرامش و محبت حکمفرما باشد، این ویژگیها در جامعه نیز مشاهده خواهد شد و اگر خلاف آن نیز از مجلس منعکس شود، در رفتار مردم تأثیر خواهد گذاشت.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: اگر در مجلس، تقوا، امانت، اخلاق، احساس مسئولیت و نشاط کاری دیده شود، مردم را به نمایندگان خوشبین و نزدیک خواهد کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند رفتار نمایندگان قطعاً در تربیت جامعه و سوق دادن آن به سوی برخی ارزش ها یا ضد ارزش ها تأثیرگذار است.
ایشان با تأکید بر لزوم کار دقیق و کارشناسی نمایندگان در مورد طرح ها و لوایح افزودند: این موضوع، حق مردم بر دوش نمایندگان است بنابراین دادن رأی ممتنع در طرح ها و لوایح قابل قبول نیست زیرا اگر فرد نماینده صاحب تخصص در آن موضوع است باید براساس اجتهاد خود عمل کند و اگر صاحب تخصص هم نیست از متخصصان مشورت بگیرد.
رهبر انقلاب اسلامی با اظهار گلایه از حضور کم تعداد نمایندگان در برخی جلسات و خالی بودن صندلی ها، تأکید کردند: نمایندگان باید در مجلس، هم حضور جسمانی و هم حضور ذهنی و قلبی داشته باشند و نسبت به طرح ها و لوایح اهتمام جدی نشان دهند.
حضرت آیت الله خامنه ای رعایت انصاف را یکی دیگر از نکات لازم برای نمایندگی مجلس برشمردند و خاطرنشان کردند: نمایندگان باید در مقابل همکاران خود و دولت و قوه قضاییه، انصاف را مراعات کنند زیرا رعایت نکردن انصاف موجب اثرگذاری منفی آن در جامعه می شود.
ایشان به موضوع تعامل قوه مقننه و قوه مجریه نیز اشاره کردند و افزودند: قوای مقننه و مجریه هر کدام براساس قانون دارای محدوده و حق مشخصی هستند که باید این محدوده را حفظ کنند و با یکدیگر تعامل لازم را داشته باشند.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: تعامل دولت و مجلس، یک جاده دو طرفه است که باید از هر دو طرف مورد توجه قرار گیرد.
حضرت آیت الله خامنه ای، وجود برخی اختلاف نظرهای کاری میان مجلس و دولت را طبیعی دانستند اما گفتند: این، اختلاف نظرهای طبیعی نباید تشدید و یا تبدیل به کدورت شود.
ایشان مجلس و دولت را به ملاحظه یکدیگر سفارش کردند و افزودند: مجلس باید بداند که دولت در وسط میدان کارهای سنگین اجرایی است و ملامت ها هم به طرف او است، بنابراین باید رعایت حال قوه مجریه شود.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: دولت هم باید رعایت حق عظیم مجلس در قانون را بکند.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه، اساس همه کارها قانون است و مجلس ریل گذار حرکت دولت است، گفتند: دولت باید برروی همان ریلی که مجلس می گذارد، حرکت کند اما مجلس هم باید ریلی بگذارد که دولت بتواند برروی آن حرکت کند و در پیچ های خطرناک به دره سقوط نکند.
ایشان یک نکته دیگر را هم درخصوص مجلس متذکر شدند و افزودند: مجلس قطعاً در رأس امور است اما این به معنای آن نیست که هر نماینده ای خود را در رأس امور بداند.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: امروز، وظیفه مهم همه ما، انجام کارها با نیت خالصانه و با جدیت و مجاهدت و احساس وظیفه است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در ابتدای بیانات خود از تلاشهای یک سال گذشته رییس، هیأت رییسه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی تشکر کردند.

در ابتدای این دیدار آقای دکتر لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی درخصوص عملکرد یک سال گذشته قوه مقننه گزارشی را بیان کرد.
رئیس مجلس، تلاش کمیسیونهای مختلف در شفاف سازی بودجه سال 92، حل مسائل معیشتی و تورم، کنترل نوسانات ارز، حمایت از تولید ملی و اقتصاد مقاومتی، توجه به کشاورزان و بازنشستگان و وضعیت سلامت، اعمال انضباط مالی و توجه ویژه به بخش نفت و گاز، نیرو و دفاع را از اقدامات مهم مجلس شورای اسلامی عنوان کرد.
آقای دکتر لاریجانی همچنین تصویب 53 قانون از مجموع 300 طرح و لایحه مطرح شده در صحن مجلس، بهره گیری دیوان محاسبات از روشهای نوین نظارتی و ارتباط مستمر با مدیران دستگاههای محتلف، ارائه ی نظرات مشورتی از سوی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و ورود مجلس در کمک به دولت برای حل مشکلات اقتصادی را از دیگر اقدامات قوه مقننه در یکسال گذشته بیان کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی انتخابات 24 خرداد را به لحاظ شرایط منطقه ای و بین المللی، بسیار حساس خواند و اظهار امیدواری کرد: حضور پرشور مردم در انتخابات ریاست جمهوری، حماسه سیاسی بزرگی را رقم بزند.
دیدگاه مریم ارشدی ازمنظر ورزش

ورزش امروزه به عنوان امری ضروری در جامعه نقش به سزایی دارد، که جوانان و گروه زیادی به اشکال گوناگون با آن سرو کار دارند. برخی، ورزشکار حرفه ای اند و گروهی ورزشکار آماتور . گروهی طرفدار و علاقه مند به ورزش و دیدن برنامه ها، مسابقات و نمایش های ورزشی و، وعده ای نیز از راه ورزش امور زندگی خویش را می گذرانند.
یکی از مشکلات جامعه بشری، مساله بی کاری و عوارض ناشی از آن است. بی کاری، به ویژه برای نوجوانان و جوانان و به خصوص در ایام تعطیلات تابستانی مدارس و مراکز آموزشی، بسیار خطرناک و مضرّ است و باید با آن مبارزه شده ، یا به نحوی اوقات بی کاری را پر نمود که مفید بوده و یا لااقل مضر نباشد. بسیاری از انحرافات، از قبیل: اعتیاد به مواد مخدر، دزدی و ایجاد مزاحمت، دعواها و درگیری های خیابانی، انحرافات جنسی و ... زاییده بی کاری است.
همانگونه که مطلع هستید وزارت ورزش وسایر ادارات ورزشی شکل گرفته و مخارجی نیز صرف ورزش ، ساختن استادیوم ها، مجتمع ها و باشگاه های ورزشی و نیز تهیه وسائل و لباس های ورزشی و یا تماشای مسابقات ورزشی می شود. بخش های قابل توجهی از برنامه های تلویزیون ، رادیو ، مجلات و سایر رسانه های گروهی، به ورزشی و اخبار ورزشی اختصاص دارد .
سوال اینجاست با وجود تمام امکانات موجود وفراهم آوردن به اصطلح نیاز جوانان چه تدبیری برای استفاده جوانان از این امکانات بوجود آمده است ،متاسفانه بدلیل هزینه بالای این امکانات ،جوان توانایی پرداخت هزینه گزاف برای تهیه وسائل ورزشی و بهره مندی از فضاهای ورزشی را ندارد و همچنین توانایی شرکت در کلاسهای آموزشی و یا سایر رشته های ورزشی برایشان رویا شده ،اگر به دقت به یک مجموعه ورزشی که دارای امکانات بسیار قوی و فضاهای آموزشی است بنگریم متوجه میشویم همه اقشار جامعه توانایی استفاده از این فضاها را ندارند هرچند دیده شده افراد ضعیف از لحاظ اقتصادی در جامعه وجود دارند که از استعدادهای درخشانی در راه رسیدن به ورزش حرفه ای و یاسایر رشته ها برخوردارند ولی بدلیل مشکلات مالی از این موفقعیت ها بی بهره مانده اند.
بدون شک، مردم و مسولین باید در پی ایجاد کار و اشتغال سالم برای همه باشند، ولی آیا همیشه امکان اشتغال برای همه و به ویژه جوانان و نوجوانان فراهم است؟ اگر این امکان فراهم نشد، تکلیف چیست؟ آیا ایجاد سرگرمی های سالم و مفید نمی تواند از بسیاری انحرافات جلوگیری کند؟
با توجه به اینکه انسان تمایل بودن با دیگران را دارد . این غریزه و یا تمایل شدید را می توان از طریق ورزش بر آورده ساخت. بعضی از این جوانان بدلیل عدم دسترسی و بهره مندی از ورزش در جامعه سرخورده می شوند و دائم از خود سوال می کنند چرا من نباید از امکانات ورزشی و فضاهای آموزشی استفاده کنم ؟ چرا آینده من نامعلوم است چرا باتوجه به توانایی که در خود سراغ دارم نمی توانم فرد موفقی در جامعه باشم؟
اینها از جمله سوالاتی است که ذهن جوانان را به خود مشغول کرده است .
محیط صمیمانه و مطلوب ورزشی، اغلب فرصتی مناسب برای ایجاد روابط انسانی و شکل گیری دوستی هاست. و از مفیدترین و سالم ترین سرگرمی هایی است که می تواند اوقات فراغت جوانان و نوجوانان را پر کند. ورزش، روحیه شجاعت، از خود گذشتگی، مبارزه با ظلم و ظالم و دفاع از مظلوم را در انسان تقویت نموده، اراده وی را قوی می سازد.
ورزش به انسان تحرک می بخشد و حرکت و تحرک به ویژه در کودکان لازمه رشد است. اگر جنبش بدن کم شود، دفاع بدن کم و ضعیف می گردد، و همچنان که داشتن تحرک و ورزش موجب سلامتی بدن و طول عمر می گردد، نداشتن تحرک نیز موجب مرگ زود رس می شود.
امروزه ورزش در سطح جهانی وبین المللی ، بعد سیاسی نیز به خود گرفته است. بدین ترتیب که کشورهایی در جهان به یکباره مطرح و شناخته می شوند که خیلی ها شاید تا کنون نامی از آنها را نشنیده باشند ، و این امر به واسطه پیروزی های ورزشی، نامشان رادر صفحه اول روزنامه های جهان و صدر اخبار قرار می گیرند.
توجه به جوان و نیازهای جوانان علاوه بر زیرساخت فرهنگی اجتماعی به ایجاد رشد و سلامتی جامعه ای سالم و پویا و کشوری جوان و از همه مهم تر جلوگیری از انحراف جوان به راههای خلاف و همچنین مطرح شدن در بین کشورهای جهان را نیز به دتبال خواهد داشت.
حشمت اله بهادری
بخش ورزشی تبیان
ضرورت اقدام اورژانسی در ورزش برای سلامت بانوان
سلامت نیوز : مریم ارشدی در گفتوگو با فارس اظهار داشت: ورزش نیاز جامعه زنان بوده و نقش مادران در ورزش بسیار با اهمیت است وساماندهی این موضوع در اولویت برنامههای این ائتلاف قرار دارد. وی افزود: هر چقدر مردان قهرمان پرچم کشور را به اهتزاز درمیآورند زنان ورزشکار ایران نیز با حفظ حجاب و حیای خود معرف و نماد نظام جمهوری اسلامی ایران هستند از این رو در ورزش بانوان نیازمند تصویب و بازنگری قوانین هستیم.وی با بیان اینکه رویکرد این ائتلاف، ورزش خانوادگی و استحکام بنیان خانواده است، تصریح کرد: یکی از رویکردهای ما در حوزه ورزش بانوان کشور تلاش برای ایجاد جو صمیمی در خانوادهها است. این موضوع علاوه بر تأمین سلامت جسمانی اعضای خانواده در تحکیم بنیان خانوادهها نیز مؤثر است.
ارشدی با ذکر اینکه در ورزش بانوان نیازمند دیدگاههای فقهی هستیم، گفت: وقتی جامعه نشاط معنوی داشته باشد سریعتر میتواند در دستیابی به اهداف مباحث دینی موفق باشد از این رو ما نیازمندیم تا دیدگاههای فقهی در حوزه ورزش بانوان را با فرهنگ جامعه مطابقت داده و با حفظ هویت اسلامی و دینی در میادین ورزشی شرکت کنیم.وی بر ضرورت اقدام اورژانسی در ورزش زنان تأکید کرد: همان طور که در بحث درمان به اورژانس نیاز داریم در ورزش بانوان نیز باید اقدام اورژانسی انجام شود تا به این وسیله از افسردگی زنان جلوگیری شده و سلامت روانی آنها تأمین شود.
لاله افتخاری در گفت و گو با خبرنگار جامعه فارس گفت: مصوبه افزایش مدت مرخصی مادران باید پس از تأیید شورای نگهبان به دولت ابلاغ شود که مدتی انجام این روند زمانبر است.
وی ادامه داد: در متن این قانون وضعیت زنانی نیز که هم اکنون در دوران بارداری خود به سر می برند لحاظ شده است و در این تبصره مادرانی که سن فرزندشان به 9 ماهگی نرسیده است نیز شامل میشود و مادر میتواند تا سن 9 ماهگی نوزاد خود از مرخصی زایمان استفاده کند.
گفتنی است، نمایندگان مجلس هفته گذشته با تبصره افزایش مرخصی زایمان مادران به 9 ماه موافقت و مقرر کردند که همسر زنان باردار نیز از دو هفته مرخصی «اجباری» برخوردار شوند. این تبصره مادرانی را که سن فرزندشان به 9 ماهگی نرسیده است نیز شامل میشود و مادر میتواند تا سن 9 ماهگی نوزاد خود از مرخصی زایمان استفاده کند.
در محضر استاد عصاره دعای تحویل سال |
||
![]() |
||
ای خدایی که دلها را زیر و رو میکنی ای خدایی که چشمها را زیر و رو میکنی ای خدایی که شب و روز را مدیریت میکنی ای خدایی که سال را به سال دیگروحال را به حال دیگر تبدیل میکنی حال ما را به بهترین وجه تبدیل کن تا ما گرفتار تقلیب قلوب و تقلیب ابصار نشویم بلکه از احسن الأحوال بهره بگیریم این عصاره دعاست.
|
||
منبع: http://hoseinikamal.parsiblog.com |
بسماللهالرّحمنالرّحیم
یا مقلّب القلوب و الأبصار، یا مدبّر اللّیل و النّهار، یا محوّل الحول و الأحوال، حوّل حالنا الی احسن الحال.
اللّهمّ صلّ علی حبیبتک سیّدة نساء العالمین فاطمة بنت محمّد صلّی الله علیه و ءاله. اللّهمّ صلّ علیها و علی ابیها و بعلها و بنیها. اللّهمّ کن لولیّک الحجّة بن الحسن صلواتک علیه و علی ءابائه فی هذه السّاعة و فی کلّ ساعة ولیّا و حافظا و قائدا و ناصرا و دلیلا و عینا حتّی تسکنه ارضک طوعا و تمتّعه فیها طویلا. اللّهمّ اعطه فی نفسه و ذرّیّته و شیعته و رعیّته و خاصّته و عامّته و عدوّه و جمیع اهل الدّنیا ما تقر به عینه و تسرّ به نفسه.
تبریک عرض میکنم به همهی هممیهنان عزیزمان در سراسر کشور، و به همهی ایرانیان در هر نقطهای از جهان که هستند، و به همهی ملتهائی که نوروز را گرامی میدارند؛ مخصوصاً به ایثارگران عزیزمان، خانوادههای شهدا، جانبازان و خانوادههایشان، و همهی کسانی که در راه خدمت به نظام اسلامی و به کشور عزیزمان مشغول فعالیتند. امیدواریم خداوند متعال این روز را و این آغاز سال را برای ملت ما، برای همهی مسلمانان عالم، مایهی شادی و بهروزی و نشاط قرار دهد و ما را به انجام وظائفمان موفق و مؤید بدارد. به هممیهنان عزیزمان عرض میکنم توجه داشته باشند که ایام فاطمیه در اواسط روزهای عید است و تکریم و احترام این ایام برای همهی ما لازم است.
ساعت تحویل و هنگام تحویل، در حقیقت حد فاصلی است بین یک پایان و یک آغاز؛ پایان سال گذشته و آغاز سال نو. البته نگاه عمدهی ما باید به طرف جلو باشد؛ سال نو را ببینیم، برای آن خودمان را آماده کنیم و برنامهریزی کنیم؛ اما حتماً نگاه ِ به پشت سر و راهی که طی کردهایم هم برای ما مفید است، برای اینکه ببینیم چه کردهایم، چگونه حرکت کردهایم، نتائج کار ما چه بوده است، و از آن درس بگیریم و تجربه بیاموزیم.
سال 91 مثل همهی سالها، سالی متنوع و دارای رنگها و نقشهای گوناگون بود؛ شیرینی هم داشت، تلخی هم داشت؛ پیروزی هم داشت، عقبماندگی هم داشت. زندگی انسانها در طول حیات، همیشه همین جور است؛ با کش و قوسها همراه است، با فراز و نشیبها همراه است؛ مهم این است که از نشیبها خارج شویم ، خودمان را به اوجها برسانیم .
آنچه که در طول سال 91 از جنبهی مواجههی ما با جهان استکبار آشکار و واضح بود، عبارت بود از سختگیری دشمنان بر ملت ایران و بر نظام جمهوری اسلامی. البته ظاهر قضیه، سختگیری دشمن بود؛ اما باطن قضیه، ورزیدگی ملت ایران و پیروزی او در میدانهای مختلف بود. آنچه که دشمنان ما هدف گرفته بودند، صحنهها و عرصههای مختلف بود؛ عمدتاً عرصهی اقتصاد و عرصهی سیاست بود. در عرصهی اقتصاد، گفتند و تصریح کردند که میخواهند ملت ایران را بهوسیلهی تحریم فلج کنند؛ اما نتوانستند ملت ایران را فلج کنند و ما در میدانهای مختلف، به توفیق الهی و به فضل پروردگار، به پیشرفتهای زیادی دست پیدا کردیم؛ که تفصیل آنها برای ملت عزیزمان گفته شده است، گفته خواهد شد؛ من هم انشاءالله در سخنرانی روز اول فروردین، به شرط حیات، اجمالاً مطالبی عرض خواهم کرد.
در زمینهی اقتصاد البته بر مردم فشار وارد آمد، مشکلاتی ایجاد شد؛ بخصوص که اشکالاتی هم در داخل وجود داشت؛ برخی از کوتاهیها و سهلانگاریها انجام گرفت که به نقشههای دشمن کمک کرد؛ لیکن در مجموع، حرکت مجموعهی نظام و مجموعهی مردم، یک حرکت رو به جلو بوده است و انشاءالله آثار و نتائج این ورزیدگی را در آینده خواهیم دید.
در عرصهی سیاست، از یک جهت همت آنها این بود که ملت ایران را منزوی کنند، از جهت دیگر ملت ایران را دچار دودلی و تردید کنند؛ همت آنها را کوتاه و ضعیف کنند. درست عکس این عمل شد؛ در واقع عکس این اتفاق افتاد. در زمینهی انزوای ملت ایران، نه فقط نتوانستند سیاستهای بینالمللی و منطقی ما را محدود کنند، بلکه حتّی نمونههائی از قبیل اجلاس جنبش غیر متعهدها با حضور تعداد کثیری از سران و مسئولان کشورهای جهان در تهران تشکیل شد و عکس آنچه را که دشمنان ما میخواستند، رقم زد و نشان داد که جمهوری اسلامی نه فقط منزوی نیست، بلکه در دنیا با چشم تکریم و احترام به جمهوری اسلامی و به ایران اسلامی و به ملت عزیز ما نگریسته میشود.
در زمینهی مسائل داخلی، مردم عزیز ما در آنجائی که امکان و موقعیت ابراز احساسات وجود داشت ــ عمدتاً در بیست و دوم بهمن سال 91 ــ آنچه را که لازمهی حماسه و شور بود، از خود نشان دادند؛ از سالهای دیگر پرشورتر و متراکمتر در صحنه حاضر شدند. یک نمونهی دیگر هم حضور مردم خراسان شمالی در بحبوحهی تحریمها بود، که نمونه و مستورهای از وضعیت و روحیهی ملت ایران را نشان میداد نسبت به نظام اسلامی و به مسئولان خدمتگار و خدمتگزار خودشان. کارهای بزرگی هم بحمدالله در طول سال انجام گرفته است؛ تلاشهای علمی، کارهای زیربنائی، تحرک فراوان مسئولین و مردم. زمینهها برای حرکتِ رو به جلو و انشاءالله جهش، فراهم شده است؛ هم در زمینهی اقتصاد، هم در زمینهی سیاست، و هم در همهی زمینههای حیاتیِ دیگر.
سال 92 برابر چشمانداز امیدوارانهای که به لطف پروردگار و همت مردم مسلمان برای ما ترسیم شده است، سال پیشرفت و تحرک و ورزیدگی ملت ایران خواهد بود؛ نه به این معنا که دشمنیِ دشمنان کاسته خواهد شد، بلکه به این معنا که آمادگی ملت ایران بیشتر و حضور او مؤثرتر و سازندگی آیندهی این ملت به دست خودشان و با همتِ با کفایت خودشان انشاءالله بهتر و امیدبخشتر خواهد شد.
البته آنچه را که ما در سال 92 در پیشِ رو داریم، باز عمدتاً در دو عرصهی مهم اقتصاد و سیاست است. در عرصهی اقتصاد، به تولید ملی باید توجه شود؛ همچنان که در شعار سال گذشته بود. البته کارهائی هم انجام گرفت؛ منتها ترویج تولید ملی و حمایت از کار و سرمایهی ایرانی، یک مسئلهی بلندمدت است؛ در یک سال به سرانجام نمیرسد. خوشبختانه در نیمهی دوم سال 91 سیاستهای تولید ملی تصویب شد و ابلاغ شد ــ یعنی در واقع این کار ریلگذاری شد ــ که بر اساس آن، مجلس و دولت میتوانند برنامهریزی کنند و حرکت خوبی را آغاز کنند و انشاءالله با همت بلند و با پشتکار پیش بروند.
در زمینهی امور سیاسی، کار بزرگ سال 92، انتخابات ریاست جمهوری است؛ که در واقع مقدرات اجرائی و سیاسی، و به یک معنا مقدرات عمومی کشور را برای چهار سال آینده برنامهریزی میکند. انشاءالله مردم با حضور خودشان در این میدان هم خواهند توانست آیندهی نیکی را برای کشور و برای خودشان رقم بزنند. البته لازم است هم در زمینهی اقتصاد، هم در زمینهی سیاست، حضور مردم حضور جهادی باشد. با حماسه و با شور باید وارد شد، با همت بلند و نگاه امیدوارانه باید وارد شد، با دل پر امید و پر نشاط باید وارد میدانها شد و با حماسهآفرینی باید به اهداف خود رسید.
با این نگاه، سال 92 را به عنوان «سال حماسهی سیاسی و حماسهی اقتصادی» نامگذاری میکنیم و امیدواریم به فضل پروردگار، حماسهی اقتصادی و حماسهی سیاسی در این سال به دست مردم عزیزمان و مسئولان دلسوز کشور تحقق پیدا کند.
به امید توجهات پروردگار و دعای حضرت بقیةالله (ارواحنا فداه) و با درود به روح مطهر امام بزرگوار و شهیدان عزیز.
و السّلام علیکم و رحمةالله و برکاته
بهاری جدید و سالی نو و سراسر شادکامی و پیروزی را برای همه آرزومندم
عزیزان گرامی، دوستان خوب!
برای ما تحویل سال معنایی خاص دارد....
برای ما که پلاک خانه مان با نام خدا آذین بسته شده و با تلاوتهای عارفانه قرآن منور گشته و با یاد اهل بیت(ع) عجین است آمدن بهار معنایی خاص دارد.
برای ما که برای قصد قربت به خداوند، مهر خدمتگذاری مردم بر پیشانی مان حک شده ، عید معنایی خاص دارد.
برای ما که نیایش دوستان و آشنایان نیازمندمان می سازد، سال نو معنایی خاص دارد.
برای ما که در برابر بی نهایت هستی، فقر کامل هستیم، نو شدن طبیعت معنایی خاص دارد.
برای ما که فرهنگ انتظار را در کنار فرهنگ علوی و فاطمی تجربه کرده ایم، نوید باران بهاری معنایی خاص دارد.
برای ماکه تخلقوا به اخلاق الهی را در سیره نبوی قرائت می کنیم ؛ نسیم روح بخش بهار معنایی خاص دارد.
برای ما که عشق خواهرانه را در شیوه زینبی یافتیم، بوی گل سرخ معنایی خاص دارد.
برای ما که با "شما " در ارزشهای اعتقادی، هویت ملی و اشتراکات فراوان، "ما " هستیم؛ سال جدید معنایی خاص دارد.
نوروز امسال تجلی حماسه سیاسی و اقتصادی زهرا(س)ست پس بر شما ایرانی سرافراز مبارک باد!
ارادتمند مریم ارشدی
مشاور ارشد روابط عمومی مرکز امور زنان وخانواده نهاد ریاست جمهوری
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام به کنگره «هفت هزار زن شهید کشور»، نقش زن مسلمان ایرانی در معرفی الگوی جدید از «زن» را تاریخ ساز خواندند و با اشاره به ظهور هزاران زن، با روحیه کربلایی در صحنه ی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، خاطرنشان کردند: اقتدار و جَذبه ی تازه ای به برکت خون این زنان مجاهد در عصر جدید، ظهور کرده است که دیر یا زود در سرنوشت و جایگاه زنان جهان، اثرگذار خواهد شد.
متن پیام رهبر معظم انقلاب که بعد از ظهر امروز (چهارشنبه) از سوی حجت الاسلام و المسلمین رحیمیان نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، در این کنگره قرائت شد، به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
امروز در اینجا برای تعظیم به ارتش هزاران نفره ی زنان شهیدی گرد آمده اید که در تغییر مسیر تاریخ اسلام و کشور، نقشی شایسته ایفا کردند و سربلند به محضر خدای متعالی رفتند. لشکری از فرشتگان که از جان مقدس خویش در راه اسلام مایه گذاردند؛ تماشاچی نبودند و قدم در میدان عمل نهادند و در نقش معماران ایران جدید ظاهر شدند. اینان زنان بزرگی بودند که تعریف جدیدی از «زن» به شرق و غرب ارائه کردند.
زن، در تعریفِ غالباً شرقی همچون عنصری درحاشیه و بی نقش در تاریخ سازی؛ و در تعریفِ غالباً غربی، بمثابه ی موجودی که جنسیّت او بر انسانیتش می چربد و ابزاری جنسی برای مردان و در خدمت سرمایه داری جدید است، معرفی می شد. شیرزنانِ انقلاب و دفاع مقدس نشان دادند که الگوی سوّم، «زنِ نه شرقی، نه غربی» است. زن مسلمان ایرانی، تاریخ جدیدی را پیش چشم زنان جهان، گشود و ثابت کرد که می توان زن بود، عفیف بود، محجّبه و شریف بود، و در عین حال، در متن و مرکز بود. می توان سنگر خانواده را پاکیزه نگاه داشت و در عرصه ی سیاسی و اجتماعی نیز، سنگرسازی های جدید کرد و فتوحات بزرگ به ارمغان آورد. زنانی که اوج احساس و لطف و رحمت زنانه را با روح جهاد و شهادت و مقاومت درآمیختند و مردانه ترین میدانها را با شجاعت و اخلاص و فداکاری خود فتح کردند.
در انقلاب اسلامی و در دفاع مقدس، زنانی ظهور کردند که می توانند تعریف زن و حضور او در ساحت رشد و تهذیب خویش، و در ساحت حفظ خانه ی سالم و خانواده ی متعادل، و در ساحت ولایت اجتماعی و جهاد و امر به معروف و نهی از منکر و جهاد اجتماعی را جهانی کنند و بن بستهای بزرگ را در هم بشکنند.
اقتدار و جَذبه ی تازه ای به برکت خون این زنان مجاهد در عصر جدید، ظهور کرده است که زنان را ابتدا در جهان اسلام، تحت تأثیر قرار داد و دیر یا زود در سرنوشت و جایگاه زنان جهان، دست خواهد برد.
تا آفتاب درخشان خدیجه ی کبری علیها السلام و فاطمه زهرا علیها السلام و زینب کبری علیها السلام می درخشد، طرح های کهنه و نو «ضدّ زن» به نتیجه نخواهد رسید و هزاران زن کربلایی ما نه تنها خطوط سیاه ستم های ظاهری را در هم شکسته اند بلکه ستم های مدرن به زن را نیز رسوا و بی آبرو کرده و نشان داده اند که حق کرامت الهی زن، بالاترین حقوق زن است که در جهان به اصطلاح مدرن، هرگز شناخته نشده و امروز وقت شناخته شدن آن است. به خانواده این شهیدان والا مقام تبریک میگویم و امیدوارم که به برکت خون این زنان شریف و مجاهد، رسانه ها و هنرمندان و فرزانگان و سینماگرانی بتوانند جهاد بزرگ زن ایرانی مسلمان را به دنیا که سخت محتاج شناختن آن است، بنمایانند.
زن مجاهد مسلمان ایرانی، معلم ثانی برای زنان جهان خواهد بود پس از معلم اول که زنان مجاهد صدر اسلام بودند.
سلام خدا بر بانوی بزرگ اسلام حضرت فاطمه ی زهرا و بر همه ی زنان بزرگ صدر اسلام و بر بانوان فداکار و از جان گذشته ی ایران اسلامی.
سیّدعلی خامنه ای
15 اسفند 1391
تقویت نهاد خانواده راهکار پیشگیری از خشونت برضد زنان |
|
|
|
رئیس مرکز امور زنان و خانواده کشورمان در اجلاس جهانی کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد، تقویت نهاد خانواده و پایبندی به اخلاق ومعنویات را راهکارموثر در پیشگیری از خشونت برضد زنان خواند.
به گزارش واحد مرکزی خبر از نیویورک، مریم مجتهد زاده که برای شرکت در پنجاه و هفتمین اجلاس کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد به نیویورک رفته است، صبح دوشنبه به وقت محلی در نشست امحاء و پیشگیری از همه اشکال خشونت علیه زنان و دختران، تجارب و اقدامات جمهوری اسلامی ایران را در زمینه پیشگیری و مبارزه با همه اشکال خشونت برضد زنان و دختران تشریح کرد.
مشاور رئیس جمهور و رئیس مرکز امور زنان و خانواده کشورمان گفت: جمهوری اسلامی ایران با الهام از تعالیم عالیه الهی و جایگاه ویژه ای که دین مبین اسلام برای بشر و بویژه زنان قائل شده است، هیچ گونه ظلم و اجحافی را برضد آحاد بشر و بویژه زنان نمی پذیرد.
خانم مجتهد زاده افزود: جمهوری اسلامی ایران با دیدگاهی جامع به جایگاه زن در خانواده و جامعه می نگرد و با اتخاذ رویکردی پیشگیرانه در موضوع خشونت برضد زنان، برنامه های کلان و توسعه ای، مصوبات قانونی و سامانه فرهنگی مشخصی را با هدف حفظ شئون خانواده و ارتقای امنیت افراد طراحی و اجرا کرده است.
مشاور رئیس جمهور در ادامه برخی دستاوردها، تجارب و اقدامات جمهوری اسلامی ایران را در پیشگیری و مبارزه با هرگونه خشونت برضد زنان و دختران تشریح کرد.
وی افزود: در حوزه اقدامات قانونی و حقوقی، لایحه تامین امنیت زنان با هشتاد و یک ماده در سال های 1390 تا 1391 تدوین و در حوزه اقدامات آموزشی- فرهنگی نیز فرصتهای برابر آموزشی با رفع نابرابری جنسیتی و افزایش پوشش تحصیلی و کاهش موانع تحصیل دانش آموزان بازمانده فراهم شده است.
رئیس مرکز امور زنان و خانواده برگزاری نشستهای عمومی و کارگاههای آموزشی از سوی بانوان محلات برای آگاهی افزایی و پیشگیری از شیوه های خشونت را دیگر اقدام عملی جمهوری اسلامی ایران برای تحقق هدف اعلام شده اجلاس جهانی امسال خواند و گفت: در حوزه اقدامات پژوهشی نیز پیش نویس برنامه اجرائی پیشگیری از آسیبب های اجتماعی و مبارزه با خشونت برضد زنان با رویکردی عدالت محور تدوین شده است.
در حوزه اقدامات بهداشتی نیز این مقام کشورمان به سازماندهی تیم های عملیاتی جمعیت هلال احمر و تامین واحدهای سیار متناسب با نیاز جوامع آسیب دیده به ویژه برای زنان و کودکان اشاره کرد و گفت: بالا رفتن نرخ امید به زندگی برای زنان، غربال گری بیماری های خاص زنان و ایجاد طرح پزشک خانواده، از دیگر اقدامات موثر جمهوری اسلامی ایران بوده است.
مریم مجتهد زاده درباره امور قضائی نیز به تشکیل صندوق حمایت از بزه دیدگان جرم از جمله زنان قربانی خشونت و تاسیس اداره حمایت از حقوق زنان و کودکان قوه قضائیه و دادگستری استان های کشور اشاره کرد و ایجاد پلیس زن را از نمونه های عملی این خدمات خواند.
رئیس مرکز امور زنان و خانواده کشورمان درباره اقدامات اقتصادی جمهوری اسلامی ایران در امور زنان گفت: تقویت سیاستهای حمایتی اقتصاد خانواده با تمرکز بر زنان و کودکان به عنوان اعضای آسیب پذیر جامعه از جمله برقراری بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار و زنان خانه دار و پرداخت تسهیلات کار آفرینی و خود اشتغالی به زنان، گوشه ای از این اقدامات فراگیر است.
وی ایجاد برنامه اورژانس اجتماعی و تاسیس مراکز مداخله در بحران فردی، خانوادگی و اجتماعی، تاسیس خط تلفن اورژانس اجتماعی و گشایش پایگاههای خدمات اجتماعی با هدف توانمندسازی ساکنان سکونت گاههای غیر رسمی در کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی را از جمله اقدامات حمایتی ایران برای زنان و دختران نیازمند به این خدمات دانست.
تشکیل کمیته ملی حقوق بشردوستانه بمنظور اجرای اقدامات حمایتی و پیشگیرانه در زمان وقوع حوادث غیرمترقبه مانند بلایای طبیعی و ارائه خدمات به زنان و کودکان در شرایط اضطراری، آخرین بخش از نمونه های مورد اشاره مریم مجتهد زاده در این نشست تخصصی سازمان ملل بود.
رئیس مرکز زنان و خانواده کشورمان تقویت نهاد خانواده به عنوان اصیل ترین بنیان جامعه و پایبندی به اخلاق و معنویات با رعایت شئون انسانی و احترام به تنوع فرهنگی را دو محور مهم در پیشبرد طرح های پیشگیری و امحاء خشونت برضد زنان دانست و پیشنهاد کرد این دو محور، در چارچوب سند نهائی اجلاس امسال سازمان ملل مورد توجه جدی قرار گیرد.
مشاور رئیس جمهور و رئیس مرکز زنان و خانواده کشورمان در این سفر علاوه بر شرکت در نشست ها و میزگردهای جانبی اجلاس جهانی کمیسیون مقام زن، با مقامات شرکت کننده از سایر کشورها نیز دیدار و گفتگو خواهد داشت.
.: Weblog Themes By Pichak :.